Segíthetek?  info@jozsapet.hu

Dovit

A Dovit márkanév már több mint 50 éves, így túl sok magyarázatot nem igényel, annyit azonban mindenképpen érdemes róla tudni, hogy rendkívül népszerű, mert szinte garantált a siker, ha Dovit etetőanyagot, csalit használ a Nagy Ho-ho-horgász egy gyönyörű, napsütötte, nyugalmas napon!

 

A Dovit márkanév már több mint 50 éves. Az első Dovit termékek még takarmányízesítők voltak, de 1973-ban megszületett az első halcsali is. Ezt az idősebbek a „piros dobozos Dovit”-ként ismerhették.

A ’80-as évek elején megkezdődött az etetőkeverékek gyártása is a klasszikusnak mondható ízpalettával (ánizs, vanília, méz).

A ’90-es évek közepén cégünk vezette be a piacra a dobozos horgász kukoricát, majd néhány évvel később a dobozos horgász borsót is. Az ezt követő időszakban leginkább termékeink csomagolási minőségének javítására, illetve a beltartalom minél tökéletesebb összhangjára, a csali fogósságának kialakítására törekedtünk. Az elmúlt 2 évben azonban jelentős fejlesztéseket hajtottunk végre horgászprofilunkban. A közel 50 éves hagyományainkra és tapasztalatunkra építve megkezdtük a Dovit horgásztermékek továbbfejlesztését, illetve a piaci igényeknek megfelelően az új termékek, termékcsaládok gyártását, így termékpalettánk kiszélesítését.

Ezen folyamat eredményét találja meg ebben a katalógusban.

Kívánjuk, hogy csalijaink szerencsét hozzanak Önnek is és egész évben sikeres horgászatban legyen része!

HORGÁSZAT - CSALIK - ETETŐK - BOJLIK - HOROGPELLETEK


10termék 110
10termék 110