Segíthetek?  info@jozsapet.hu

Visan Optimanova

A friss hal egyenesen az Atlanti Óceánból és a Vizcayai-öbölből, a friss hús pedig a legjobb spanyol farmok közül gondosan kiválasztott állatállományból származik. Az összes felhasznált friss húst és halat olyan cégektől szerezik be, melyek emberi fogyasztásra kínálnak termékeket.

TECHNOLÓGIA


Szuperprémium minőségű eledelt előállítani a megfelelő „konyha” nélkül nem lehetséges, ezért egy olyan egyedülálló rendszerrel rendelkeznek, mely a friss (nem fagyott) húst közvetlenül az előkészítési folyamatba juttatja. A tápszemek kiszárítása egy szintén egyedülálló alacsony-hőmérsékletű rendszer segítségével történik, mellyel elkerülhető a magas hőmérsékletre érzékeny összetevők denaturálódása. Annak érdekében, hogy termékeink teljesen természetes ízvilággal rendelkezzenek, a saját természetes aromáinkat használja a cég.

KÜLÖNBÖZŐ IGÉNYEK


Az Optimanova tápcsaládot a kisállatok korától és fajtájától függő táplálkozási követelményeknek megfelelően alakították ki. Sok más gyártótól eltérően, akik ugyanazon tápértékeket alkalmazzák különböző termékeikben, a mi termékeink az adott kisállat méreteire (kis-, közepes- vagy nagytestű), korára (kölyök vagy felnőtt), illetve esetleges speciális szükségleteire való tekintettel lettek kialakítva.20termék 120
20termék 120