Vet Exclusion diétás gyógytáp
Vet Exclusion diétás gyógytáp
Jellemzők: Ez a teljes diétás étel kiválasztott fehérje- és szénhidrátforrásokat tartalmaz.
HIPOALLERGÉN Táplálkozási támogatás ételintoleranciában szenvedő kutyák számára
MONOPROTEIN KÉPLET Egyetlen állati fehérjeforrás az élelmiszer-intolerancia és a dehidratált összetevők kockázatának minimalizálása érdekében a nagyobb tápanyagellátás érdekében
Egyetlen dehidratált állati fehérjeforrással és egyetlen szénhidrátforrással készül
Gabonamentes formula
TERMÉSZETES ELŐNYÖK Aloe Vera, gyulladáscsökkentő hatású, hatóanyagainak köszönhetően
DERMOPROTEKTÍV RENDSZER Az esszenciális zsírsavakban gazdag lenmag elősegíti a bőr és a szőrzet jobb állapotát
SEJTOXIDATÍV VÉDELEM ß-karotin, E- és C-vitamin, amelyek megvédik a sejteket a szabad gyököktől
TERMÉSZETES TARTÓSÍTÁS Csak természetes antioxidánsok, amelyek megőrzik az élelmiszereket az oxidatív károsodásoktól
Exclusion dehidratált állati összetevők
A dehidratált állati összetevőket friss hús gőzölésével nyerik, amelynek célja olyan alapanyag létrehozása, amelyből szinte az összes víz hiányzik, és amely stabilabb marad a diétás táp gyártása során.
Miért használja az Exclusion Vet gyógytáp család őket?
Dehidratált állati összetevőket használnak, amelyek magasabb tápértékkel bírnak, mint ugyanazok a friss összetevők azonos súly mellett.
Az étel összetételében feltüntetett összetevők mennyisége a képletben jelenlévő százalékos arányra vonatkozik, mielőtt az elkészülne. Ezért az összetevő végső mennyiségének megismeréséhez figyelembe kell venni a vizet, amely a szárítási folyamat során megszűnik. A friss húsból készült étel minden bizonnyal lényegesen alacsonyabb húsmennyiséggel rendelkezik, mint a zsák címkéjén feltüntetett, mivel az előállítási folyamat megszünteti a benne lévő víz nagy részét. Éppen ellenkezőleg, a dehidratált állati összetevők használata garantálja a késztermék húsmennyiségét, amely majdnem megegyezik a címkén feltüntetett mennyiséggel. Éppen ezért száraz termékeinkben csak már kiszárított összetevőket használunk, míg nedves termékeinkben friss húst használunk, mivel a késztermék ugyanolyan állagú.