Vet Exclusion diétás gyógytáp

Exclusion dehidratált állati összetevők

A dehidratált állati összetevőket friss hús gőzölésével nyerik, amelynek célja olyan alapanyag létrehozása, amelyből szinte az összes víz hiányzik, és amely stabilabb marad a diétás táp gyártása során.

Miért használja az Exclusion Vet gyógytáp család őket?

Dehidratált állati összetevőket használnak, amelyek magasabb tápértékkel bírnak, mint ugyanazok a friss összetevők azonos súly mellett.

Fogalmazás Az étel összetételében feltüntetett összetevők mennyisége a képletben jelenlévő százalékos arányra vonatkozik, mielőtt az elkészülne. Ezért az összetevő végső mennyiségének megismeréséhez figyelembe kell venni a vizet, amely a szárítási folyamat során megszűnik. A friss húsból készült étel minden bizonnyal lényegesen alacsonyabb húsmennyiséggel rendelkezik, mint a táska címkéjén feltüntetett, mivel az előállítási folyamat megszünteti a benne lévő víz nagy részét. Éppen ellenkezőleg, a dehidratált állati összetevők használata garantálja a késztermék húsmennyiségét, amely majdnem megegyezik a címkén feltüntetett mennyiséggel. Éppen ezért száraz termékeinkben csak már kiszárított összetevőket használunk, míg nedves termékeinkben friss húst használunk, mivel a késztermék ugyanolyan állagú. Nyilvánvaló, hogy még a dehidratált összetevőknek is kiváló minőségűeknek kell lenniük, ezért vagyunk elkötelezettek naponta azon beszállítók kutatása és ellenőrzése mellett, akik kiválasztottak, megbízhatóak és mindig garantálják számunkra a legmagasabb szintű nyersanyagot, hogy olyan élelmiszereket állítsanak elő, amelyek hozzájárulnak az egészség javításához. négylábú barátaink közül.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend: