Segíthetek?  info@jozsapet.hu

Happy Dog Supreme

Happy Dog kutyatápok. A legszigorúbb minőség-ellenőrzés mellett különleges, több mint 90%-os emészthetőséggel bíró receptúrákkal, természetes, fajtának megfelelő és egészséges táplálkozás. Prémium táp minden kutya részére .

A Happy Dog táp minden méretű, fajtájú, korú kutya számára talál megfelelő, prémium minőségű, teljesértékű eledelt. Legyen a kutya aktív, játékos, vagy idős, hízékony, akár ha érzékeny bizonyos ételekre ezek a tápok igazán jó minőséget képviselnek.

A Happy Dog Supreme kutyatápok németországban készülnek, folyamatos fejlesztés és minőségellenőrzés jellemzi, hiszen a Happy Dog kutyatáp: Az egészséges állateledel otthona.

 

 

Miért jók a Happy Dog  tápok?

Mert nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagokat, színezőanyagokat, tartósítószereket. Mert minden fontos tápanyag megtalálható bennük, amire egy kutyának szüksége van. Mert ízletesek, a kutyák szeretik.

Mert mindezek ellenére még az áruk is jó!

 

 


30termék 130
30termék 130

A Happy Dog kutyatápokkal nem nyúlhat mellé! Ízletesek, minden fontos tápanyagot biztosítanak, nem tartalmaznak káros vagy felesleges anyagokat a Happy Dog kutyatáp család tagjai.