Segíthetek?  info@jozsapet.hu

Hill's Canine prémium kutyatáp

A Hill’s Science Plan szuperprémium kutyatáp egy teljes értékű, tökéletesen kiegyensúlyozott eledel, kiváló minőségű összetevőkkel.

A Hills kutyatápok nem tartalmaznak felesleges adalékanyagokat. Ezek a kutyatápok a kutyák egyedi igényei szerint lettek kialakítva, mind beltartalmi értékeiket, mind ízüket tekintve. Minden Hills Science Plan termék tartalmazza az exkluzív, klinikailag bizonyított hatású antioxidáns formulát, mely támogatja a kedvencek immunrendszerét. Magas tápértékeinek köszönhetően a kutya etetési költségei alacsonyabbak, kutyája pedig egészségesebb, energikusabb lesz a Hills kutyatáppal való etetéstől!

Hills kutya száraz táp, konzerv eledel kedvence egészségéért, jó áron, szuperprémium minőségű kutyatáp.

A tökéletes táplálás megtérülő befektetés:

Az olyan tápláló és könnyen emészthető energiában gazdag tápok mellett, mint a Hill's kedvenceinknek nem kell sokat enniük ahhoz, hogy jóllakjanak és hozzájussanak a szükséges tápanyagokhoz. Ez pedig nem csak az etetés költségének csökkentését jelenti ügyfelei számára, hanem az ürített bélsár mennyisége is csökken.

Csakis a legjobbat a Hill's kedvenceinek:

A Hill's abban hisz, hogy csak a legjobb minőségű összetevőket szabad használni. A Hill's ügyel arra is, hogy termékeik kizárólag GMO-mentes összetevőkből készüljenek, mesterséges ízfokozó, színezék és tűlzott mennyiségű só nélkül.

hillHill's macska állatorvosi gyógytáp

 


36termék 136
36termék 136

A Hills kutyatápot ajánljuk, ha igazán jó minőséget keres!
Hills kutya száraz táp, konzerv eledel kedvence egészségéért, jó áron, prémium minőség. Kutyaeledel, akár ingyenes szállítással!

 

 

A Hills-et 1939-ben Dr. Mark L. Morris állatorvos alapította. Elmélete, miszerint egyes betegségek kezelhetőek megfelelően összeállított táplálékkal, mára tudományosan is alátámasztott és alkalmazott tényként veszik alapul mind az állatorvosok, mind az eledelgyártók.

Dr Morris erőfeszítéseinek eredménye az a receptúra lett, amely az első Hill's™ Prescription Diet™  termékké és a világ első vesebeteg kutyáknak kifejlesztett gyógytápjává vált. Hamarosan megalapult a Hill's Pet Nutrition és ezzel együtt egy új iparág a Kisállat eledelgyártás is létrejött. Ma a Hills csapatának minden tagja azon dolgozik, hogy továbbvigye ezt a hagyományt. A Hills nem csak a lehető legmagasabb minőségű állateledeleket gyártja, hanem különbséget tesz kedvenc és kedvenc közt az állatokért és gazdáikért. Ezért választja 1948 óta több millió kutya és macska tulajdonos a Hills termékeket kedvence táplálására és ezért a Hills az állatorvosok elsőszámú választása kedvenceik és betegeik táplálásában.

A kutyaeledelekben és macskaeledelekben és a speciális diétás gyógytápokban a tápanyagok tökéletes egyensúlya kiváló ízzel is párosul. A Hills kutyatáp és Hills macskatáp kiváló minőséget képvisel, rengeteg elégedett gazdi választja minden nap.

 • Hills kutyatáp
 • Hills kutyaeledel, konzerv
 • Hills kutya száraztáp

 

A Hill's kizárólag felelősségteljes, körültekintő és humánus kezelési módszereket alkalmaz az állatokon. Valamennyi vizsgálatnak, amelyet a Hill's végez, illetve támogat, akár a Hill'sTM Pet Nutrition központjában, akár külső helyszínen történnek, meg kell felelniük az alábbi, az állatok védelmét garantáló kritériumoknak:

 • A Hill's nem vesz rész olyan vizsgálatokban, amely veszélyezteti a kutyák és macskák egészségét.
 • A tápanyag felszívódásának, eloszlásának, raktározásának, felhasználásának, majd a kutya vagy a macska testéből való távozásának tanulmányozására a Hill's kizárólag olyan kutatási eljárásokat alkalmaz, amelyek megfelelnek az embereken végzett orvosi vagy táplálkozási vizsgálatoknak
 • A Hill's csakis abban az esetben végez el bármilyen vizsgálatot, ha arról maximálisan bebizonyosodik, hogy hozzájárul az abban résztvevő állatok egészségének és jólétének javításához.
 • A Hill's folymatosan igyekszik új megoldásokat találni az állatkísérletek háttérbe szorítására.
 • Annak érdekében, hogy biztosítsuk vásárlóinkat gyógyhatású termékeink biztonságosságáról és hatékonyságáról, a Hill's olyan vizsgálatokat támogat, amelyekben természetileg kialakult betegségben vagy állapotban szenvedő állatok vesznek részt.
 • A Hill's Pet Nutrition központjának, illetve a Hill's által támogatott bármely külső helyszínnek meg kell felelnie valamennyi állategészségügyi szabálynak.
 • A Hill's lelkes támogatója és bátorítója annak, hogy a tanulmányokban részt vett macskák és kutyák otthonra leljenek.
 • A Hill's a táplálkozás-egészségügyi ismeretek bővítése érdekében megjelenteti vizsgálati eredményit azért, hogy segítsen elejét venni a kutyák és macskák bevonásával végzett szükségtelen kísérletek megismétlését.
 • A Hill's kizárólag olyan adatokat használ fel a vizsgálataihoz, amelyeket már korábban megjelentettek, vagy amelyek megfelelnek az Általános Állatjóléti Szabályzatnak.