Segíthetek?  info@jozsapet.hu

N&D Farmina

Farmina N&D a természet és a tudomány tökéletes harmóniájában. 

Küldetésünk az, hogy kidolgozzuk a legjobb természetes, tápláló és tudományosan igazolt ételt, amelyet mind a macskák, mind a kutyák imádni fognak. Éppen ezért a konyhánkban csak a legfinomabb alapanyagokat keverjük össze és főzzük, táplálkozási szakértők szigorú útmutatásait követve. Szakértelmükkel tudományosan hitelesített étrendet dolgoztunk ki a húsevők táplálkozási igényeihez igazítva.

A kutyák és a macskák négylábú családtagjaink. A táplálkozás, mint a jólét alapja, a kiegyensúlyozott étkezés boldog és örömteli érzést nyújthat nekik, amelyet továbbadhat önnek. Ezért mottónk: Boldog kisállat, boldog Gazdi!

N&D tápok alapelvei:

természet az egészség legnagyobb forrása, ezért a természet által nyújtott eszközök és módszerek segítségével megőrizzük eledeleink tulajdonságait.

CSAK TERMÉSZETES ANTIOXIDÁNSOK Termékeink természetes tartósítószereként tokoferolban gazdag kivonatokat használunk. > Ismerje meg a természetes tartósítószerek használatának fontosságát. 

Nincsenek genetikailag módosított alapanyagok. Termékeinkből kizárunk minden lehetséges GMO-összetevőt, ehelyett csak GMO-mentes ősi gabonaféléket (tönköly és zab) használunk.  > Miért kellene a GMO-menteset választania?

VÉDELMI ATMOSZFÉRA ALKALMAZÁSA
Élelmiszerünk természetes megőrzésének másik módja a nitrogén felhasználása a csomagolási folyamat során. Azáltal, hogy nitrogént vezetünk a kutyatápos, macskaeledeles N&D zsákokba, bármilyen jelenlévő oxigént kiszoríthatunk, hogy kiküszöböljük a zsír-oxidáció és ennek következtében a romlást. Ezt a technikát széles körben használják az emberi élelmiszerek csomagolására. > Ismerje meg a természetes tartósítószerek használatának fontosságát.

A TUDOMÁNY MÓDSZEREK AZ N&D ELEDELEK FEJLESZTÉSÉBEN

Például az alábbiakban kiemelt kutatás rávilágít az alacsony glikémiás étrend táplálkozásának előnyeire.  > Tudjon meg többet az alacsony glikémiás index fontosságáról.

FARMINA: TERMÉSZET ÉS TUDOMÁNY A TÖKÉLETES HARMONIÁBAN

A természet és a tudomány tökéletes uniója vezetett  a természetes és finom gabonamentes (gabonafélék nélküli) és az alacsony ősi szemű (csak ősi magvakkal) forradalmi sorozatunkhoz. tönköly és zab) húsevők táplálkozási igényeihez tervezett élelmezési sorokhoz.

 

A Natural & Delicious Grain Free PRIME tápok 70 %-ban kimagaslóan magas minőségű állati eredetű összetevőket tartalmaznak, gabona és GMO-mentesek. 

A Natural & Delicious Csökkentett gabonatartalmú tápok, 60 % kimagaslóan magas minőségű állati eredetű fehérjéből készültek, 20 %-ban ősi gabonákból (tönköny, zab), 20 %-ban gyümölcsökből és zöldségekből. GMO-mentes tápok.

  • A Natural & Delicious tápok segíthetnek az elhízás és a cukorbetegség megelőzésében, az alacsony glikémiás indexnek köszönhetően, amelyet a gabonamentes formulával és az alacsony gabonatartalmú tápokban lévő ősi gabonákkal érünk el. Mindkét táp kukorica mentes, és lehetővé teszi a moduláris energia felszabadulását a nap folyamán;
  • Csak természetes antioxidánsokat, tokoferolokban gazdag kivonatokat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a tápok természetes tartósítását;
  • Védőgázas csomagolásban kínáljuk. A csomagolási folyamatnál, nitrogént juttatunk a zsákokba az oxigén helyettesítésére, így megőrízve a táp természetes frissességét
  • Gazdag kiváló minőségű vitaminokban, amelyek "hidegen" kerülnek a tápba, így hatékonyságuk hosszabb idejű

A Farmina csak a legkiválóbb minőségű összetevőket használja, éppen ezért csak olyan beszállítóktól vásárol, akik az adott összetevőkre specializálódtak gazdaságukban, akár éghajlati, akár kultúrális okokból. Ezzel a döntéssel jutottunk el ahhoz, hogy kiválló biológiai értékű tápokat hozzunk létre, amelyek természetes alapanyagokban gazdagk és kielégíti a kutyák, cicák igényeit.

FEHÉRJÉK

A termékekben felhasznált hal, csirke, bárány, vaddisznó és tojás csak olyan tanúsított gazdaságokból származik, amelyeket gondosan kiválasztottunk magas színvonalú előírásaink alapján. Csak állati húst használunk, soha semmilyen ételt vagy mellékterméket. Minden fehérjeforrásunk GMO-mentes eledeleket fogyaszt, és antibiotikumok és hormonok nélkül termesztik őket.  

Szabadon tartott olasz csirke - Magas biológiai értékű fehérjeforrás, amely elősegíti termékünk 95% -os emészthetőségét. 

Új-zélandi bárány - Ennek a húsnak magas a biológiai értéke a természetesen előforduló esszenciális zsírsavak, a linolsav miatt, valamint a sovány és a zsírtartalom egészséges aránya más vörös húsokhoz viszonyítva. Fűvel táplált bárányunk Új-Zélandon született és nőtt fel, antibiotikumok vagy hormonok nélkül. 

Toszkáni és umbriai vaddisznó - Noha ez a macska- és kutyaeledelben nem általánosan használt összetevő, célszerűen kiválasztottuk, mert nagy a biológiai értéke.

Vadon fogott tőkehal és hering az Északi-tengeren - Az eredmény egy jobb minőségű hal

 

ZSÍROK 


zsírok fontos energiaforrás, valamint nélkülözhetetlen zsírsavforrás a húsevők számára. A zsírokat arra is használják, hogy javítsák ételeink ízét.

Az ételeinkben felhasznált két zsírforrás a csirkezsír, mivel magasabb értékű többszörösen telítetlen zsírsavakkal rendelkezik, mint a szarvasmarhafélék vagy a sertések, valamint rendkívül ízletes állatok és a  halolaj számára,  mivel gazdag omega-3 zsírsavakban, különösen az EPA-ban és a DHA-ban. az immunrendszer támogatásához. Használunk növényi olajat és lenmagolajat is, mert gazdag linolsavban tartalmaznak, amely nélkülözhetetlen zsírsav mind a macskák, mind a kutyák számára. 

 

SZÉNHIDRÁTOK 

a szénhidrátok a macskák és kutyák számára rendelkezésre álló energiaforrásként szolgálnak. Szénhidrátforrásként csak GMO-mentes tönkölyt, zabot, burgonyát és rizst használunk Sok állateledel-gyártótól eltérően termékeinkben nem használunk kukoricát . Ősi gabonaféléket, például tönkölyt és zabot használunk, mivel ezek garantálják az energiaellátás jobb modulálását a nap folyamán. Az élelmiszerekben és a diétákban, amelyek megkövetelik, néha burgonyát és rizst fogunk használni, mivel ezek gyors energiaellátást biztosítanak. 

Innovatív technológiánk és az általunk használt alapanyagok pontos ellenőrzése révén garantálhatjuk ételeink kiváló emészthetőségét. 

A rost jelentős szerepet játszik az ételek bélrendszeren keresztüli szállításának és a tápanyagok felszívódásának szabályozásában. Répapépét, borsószálat, tiszta cellulózt, dehidrált lucernát és pszillium maghéjat használunk rostforrásként az ételeinkben. Ezek a rostforrások segítik az egészséges emésztést.


Néhány összetevő, amelyet használunk, prebiotikumokkal is rendelkezik, például fruktooligoszacharidok (FOS) és mannan-oligoszacharidok (MOS). A prebiotikus rostok elősegítik az egészséges emésztőrendszert.

Különös figyelmet fordítunk az egyes készítményekben alkalmazott rostkeverékre, figyelembe véve az állat élettani és / vagy kóros állapotát. Azt is figyelembe vesszük egy faj vagy fajta sajátosságait, amelyek a leginkább hajlamosak bizonyos patológiás körülményekre.

 

VITAMINOK 

a vitaminok nélkülözhetetlenek a megfelelő táplálkozási étrendhez, mivel a biokémiai reakciókat kiváltják a testben. Az összes Farmina termék teljes és kiegyensúlyozott vitaminkiegészítőt tartalmaz, az állat élettani és fejlődési stádiumának megfelelően, ideértve a speciális étrend-összetételt, amelyet az összes létfontosságú funkció zökkenőmentes működése érdekében fejlesztettünk ki. A vitamin-kiegészítés megakadályozza azokat a vitaminhiányokat, amelyek egyes esetekben specifikus és nyilvánvaló tüneteket mutatnak, másokban finomabb tüneteket és a háziállat általános gyengülését. 

Az extrudálás utáni folyamatunknak köszönhetően, amely megvédi a vitaminokat a termikus stressztől és magas biológiai hozzáférhetőséget biztosít, ételeink hosszú felszívódású vitaminokat tartalmaznak (tartós vitaminrendszer).

ÁSVÁNYI ANYAGOK

A makro- és oligo-elemek beépítésébe a legnagyobb gondosság és figyelem fordult. Kifejezetten kiegyensúlyoztuk az ásványi anyagokat faj, életkor és háziállat igényei szerint. 

FUNKCIONÁLIS ÖSSZETEVŐK

Az általunk használt funkcionális vegyületek némelyike a rákfélékből kivont glükózamin és a porcos halakból származó kondroitin-szulfát . Ezek a vegyületek hasznosak az egészséges ízületek működésében. Körömvirágot és luteint is használunk természetes antioxidánsok forrásául. 

Kialakítottuk az elemek olyan értékes keverékét, amelyek jótékony hatással vannak négylábú családtagjaink egészségére.