Segíthetek?  info@jozsapet.hu

N&D Prime gabonamentes kutyatáp

N&D Prime, a húsevők táplálkozási rendszere, amelynek 98% - magas biológiai értékű állati eredetű fehérjével  és gabonafélék nélkül készül.

  • Az N&D PRIME Grain Free  alacsony glikémiás indexű, mivel gabonafélék nélkül készül,  amely lehetővé teszi a napi fokozatos energia felszabadulást;
  • Kizárólag természetes antioxidánsok,  tokoferolban gazdag kivonatok a termék természetes megőrzésére;
  • GMO nélkül készült ;
  • Gluténmentes;
  • Védő atmoszférában csomagolva. A csomagolási folyamat során nitrogént helyeznek a zsákokba, amely helyettesíti az oxigént és biztosítja az élelmiszer természetes megőrzését.
  • Gazdag kiváló minőségű élelem, beleértve az értékes vitaminokat, amelyek hosszabb hatékonyságúak a "hideg infúzió" technológiának köszönhetően.

 


22termék 122
22termék 122

A glikémiás index (GI) azt méri, hogy a szénhidrátokat tartalmazó étel hogyan növeli a vér glükózszintjét. 

Az alacsony glikémiás indexű táplálás fontos nem csak nálunk, hanem kisállatainknál,macskák, kutyák, mivel anyagcseréjük az energiát az állati fehérjékből és zsírokból nyeri, nem pedig a szénhidrátokból. A macska- és kutyaeledel receptjeiben hagyományosan megtalálható szénhidrátok gyors energiaellátást biztosítanak. Ennek ellenére a  legtöbb kedvtelésből tartott állat eledele 40-60% gabonaféléket tartalmaz,  amelyek könnyen emészthető szénhidrátokban gazdagok. Az N&D élelmiszer sorok 0% (gabonamentes) és 20% (alacsony ősi eredetű gabonaféléket) gabonát tartalmaznak.