Segíthetek?  info@jozsapet.hu

Vitalbite

Szakértelemmel, szeretettel

VitalBite teljes értékű eledelei kiegyensúlyozott összetevőikkel hozzájárulnak négylábú kedvenceink egészséges mindennapjaihoz, így a gazdik boldogságához is.
Akár jutalomfalatról, akár teljes értékű száraz, konzerv vagy alutasakos eledelről legyen szó, valamennyi termékünket úgy készítjük, hogy a kutyák szükségleteit minden életkorban maradéktalanul kielégítsék.
Könnyen emészthetők, biológiailag teljes értékű fehérjét, zsírt, szénhidrátot, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, így segítenek védeni az immunrendszerüket, erősíteni az izmaikat, táplálni a bundájukat, és hozzájárulnak fogaik és csontjaik egészségének megőrzéséhez.
VitalBite kutyaeledeleket szakemberekkel szorosan együttműködve fejlesztettük ki.
A magas színvonalnak és a kiváló összetevőknek köszönhetően rendszeres fogyasztásuk biztosítja a kutyák napi energiaszükségletét és megfelelő kondícióját.
Hisszük, hogy a kutya és az ember közötti kapcsolat mindkét félnek fontos. Mi gondoskodunk róluk, ők pedig teljesebbé teszik az életünket. Ezért arra törekszünk, hogy a gazdik számára segítséget nyújtsunk ehhez a hálás feladathoz.

VitalBite eledelek egyre szélesebb ízválasztékkal segítenek gondoskodni négylábú barátainkról. Célunk, hogy olyan speciális ízhatású termékeket fejlesszünk ki, amelyek a mindennapos étkezések során is valódi gasztronómiai élményt nyújtanak.


3termék 13
3termék 13