Segíthetek?  info@jozsapet.hu

N&D sütőtökös, pumpkin táp kutyáknak

Az N&D Sütőtökös tápjaival egy új, igazán innovatív tápcsalád

A kutyák, természetes környezetükben, csaknem kizárólag hússal táplálkoznak és nincs szükségük magas szénhidrát bevitelre. Ezt a filozófiát követve fejlesztették ki az N&D Sütőtökös Kutyatáp családot.

Ez a gabonamentes táp igen magas százalékú állati eredetű összetevőket (60% felett),  sütőtököt, zöldségeket tartalmaz, melyek kiváló táplálkozási értékekkel rendelkeznek.

Miért pont sütőtök?

A sütőtök kedvező élettani hatásait már az indiánok is ismerték, kígyómarást kúráltak a segítségével és szeplő eltüntetésére is használták. A sütőtök kalcium, cink, mangán, réz, vas, foszfor, C-vitamin, karotin, biotin, niacin, pantoténsav, A, B1, B2, B6 vitaminok és folsav tartalmának köszönhetően egészségmegőrző, gyógyító hatással bír.

A sütőtök a tradicionális olasz konyha gyakran használt zöldsége,  amely  egyedi tápanyagtartalmának és számos pozitív hatásának köszönhetően:

  • Anti-diabetikus hatású: amellett, hogy alacsony Glikémiás Index-el rendelkezik;
  • Béta-karotin forrás (A vitamin) valamint természetes antioxidánsokat tartalmaz;
  • Támogatja az immunrendszert;
  • Aktív a szabad gyökök képződésének megelőzésében, ami miatt anti-karcinogén hatású;
  • Támogatja a keringési rendszer megfelelő működését;
  • Szabályozza a bélmozgást;
  • Gyulladáscsökkentő és anti-parazita hatású.

 


10termék 110
10termék 110

Farmina N&D a természet és a tudomány tökéletes harmóniájában. 

Küldetésünk az, hogy kidolgozzuk a legjobb természetes, tápláló és tudományosan igazolt ételt, amelyet mind a macskák, mind a kutyák imádni fognak. Éppen ezért a konyhánkban csak a legfinomabb alapanyagokat keverjük össze és főzzük, táplálkozási szakértők szigorú útmutatásait követve. Szakértelmükkel tudományosan hitelesített étrendet dolgoztunk ki a húsevők táplálkozási igényeihez igazítva.

A kutyák és a macskák négylábú családtagjaink. A táplálkozás, mint a jólét alapja, a kiegyensúlyozott étkezés boldog és örömteli érzést nyújthat nekik, amelyet továbbadhat önnek. Ezért mottónk: Boldog kisállat, boldog Gazdi!

N&D tápok alapelvei:

természet az egészség legnagyobb forrása, ezért a természet által nyújtott eszközök és módszerek segítségével megőrizzük eledeleink tulajdonságait. 

CSAK TERMÉSZETES ANTIOXIDÁNSOK Termékeink természetes tartósítószereként tokoferolban gazdag kivonatokat használunk. > Ismerje meg a természetes tartósítószerek használatának fontosságát. 


 

 

 

 

Nincsenek genetikailag módosított alapanyagok. Termékeinkből kizárunk minden lehetséges GMO-összetevőt, ehelyett csak GMO-mentes ősi gabonaféléket (tönköly és zab) használunk.  > Miért kellene a GMO-menteset választania?

 

 

 

VÉDELMI ATMOSZFÉRA ALKALMAZÁSA
Élelmiszerünk természetes megőrzésének másik módja a nitrogén felhasználása a csomagolási folyamat során. Azáltal, hogy nitrogént vezetünk a kutyatápos, macskaeledeles N&D zsákokba, bármilyen jelenlévő oxigént kiszoríthatunk, hogy kiküszöböljük a zsír-oxidáció és ennek következtében a romlást. Ezt a technikát széles körben használják az emberi élelmiszerek csomagolására. > Ismerje meg a természetes tartósítószerek használatának fontosságát.

A TUDOMÁNY MÓDSZEREK AZ N&D ELEDELEK FEJLESZTÉSÉBEN

Például az alábbiakban kiemelt kutatás rávilágít az alacsony glikémiás étrend táplálkozásának előnyeire.  > Tudjon meg többet az alacsony glikémiás index fontosságáról.

FARMINA: TERMÉSZET ÉS TUDOMÁNY A TÖKÉLETES HARMONIÁBAN