Segíthetek?  info@jozsapet.hu

KUTYÁKNAK

Miért szeretjük annyira a kutyákat?

Az emberek gyakran ítélkeznek egymás felett, ezzel szemben, amikor egy kutya szemébe nézünk teljesen nélkülözi az erkölcsi megítélést. Lehet, hogy félnek, izgatottak, szomorúak vagy nyugodtak lehetnek, de tekintetük soha nem lesz ítélkező. Soha nem fogják csendben megítélni a munkánkat, életünket , soha nem fognak rólunk levonni olyan következtetéseket, amelyek nem igazak, és soha nem fognak minket felelősnek tekinteni értük, még akkor sem, ha abszolút felelősnek tartják magukat velünk szemben.

Szeretnek minket, úgy fejlődtek az evolúció során, hogy feltétel nélkül szeressenek minket!

Schopenhauer szerint a kutyák valójában jobbak, mint az emberek, és irigyeljük létezésüket ..."„Éppen ez a jellegzetes mód, ahogyan az állat teljes mértékben átadja magát a jelen pillanatnak, annyira hozzájárul a háziállatunk öröméhez. Ők személyesítik meg a jelen pillanatot, és bizonyos szempontból éreztetik velünk minden olyan óra értékét, amely mentes a bajtól és a bosszúságtól, amelyet mi gondolatainkkal és elfoglaltságainkkal többnyire figyelmen kívül hagyunk. De az ember, az önző és szívtelen teremtmény, visszaél az állat ezen tulajdonságával, hogy a puszta létezéssel elégedettebbek legyenek, mint mi."

Ezzel, a feltétel nélküli szeretetükkel, odaadásukkal és odafigyelésükkel adnak nekünk olyan csodát a kutyák, hogy aki ezt megtapasztalja, az nem tudja nem szeretni őket.

 

  • A kutyák megnevettetnek minket: Minden kutya természetes komikus, legyen szó a saját kutyánk bohóckodásáról, a vidám képről, amelyet a közösségi médiában láthatunk, vagy egy vicces videóról, a kutyák mosolyra, kacagásra késztetnek minket.
  • Megvigasztalnak minket, ha szomorúak vagyunk: A kutyák varázslatos gyógyító és megnyugtató képességeit az egész világon elismerik. Terápiás kutyákkal beteg gyerekek gyógyulását, pszichiátriai betegek kezelését, rabok rehabilitációját segítik és még számtalan csodálatos eredményt érnek el.

  • A kutyák meghallgatják problémáinkat: Tudjuk, hogy bármit elmondhatunk kutyáinknak, és soha nem ítélkeznek vagy árulnak el bennünket.

  • Megtanítanak emberibbé válni: A kutyák kedvesek, szeretetteljesek és együttérzőek - mindent megbocsátanak és soha nem haragszanak. "Ha figyeled a kutyádat, rájössz, hogy kutyád jobb ember, mint a legtöbb ember."

 

 

Kutya táp, eledel, konzerv, vitamin, táplálékkiegészítő, parazita ellenes szerek, kutya fésű, póráz, hordozó, ketrec, kutyaruha, fekhely, játék ebeknek, egyéb kutyafelszerelések...