Segíthetek?  info@jozsapet.hu

Idős, idősödő kutyáknak

Idős, idősödő kutyáknak száraztápok, az ebek speciális igényeinek megfelelően.

Ebben a kategóriában kifejezetten az idős, idősödő kistestű kutyák számára kínált kutyatápok találhatóak.

Az öregedő kis méretű kutya más kutyatápot érdemel, mint fiatalabb társaik. Más összetételű kutyatápra van szüksége egy kis méretű idős kutyának, mint egy nagyméretűnek. 

Az ebben a kategóriában található kutyatápok pont ezen igényenek megfelelően vanna összeválogatva, hogy kutyája idősebb korban is megfelelő kondícióban maradjon.

 


136termék
 
136termék

Az idős, idősödő kistestű kutyáknak kifejlesztett kutyatápok speciálisan a kis méretű, idősödő ebek igényeire vannak szabva. A kis testű kutyafeleket gyakran hosszabb élettartam jellemzi, így fontos, hogy az öregedés folyamán is megfelelő táplálékot kapjanak, amely támogatja egészségüket és vitalitásukat.

Az idős kistestű kutyák szervezete már nem működik olyan hatékonyan, mint fiatalabb korukban, így szükségük van olyan kutyatápra, amely támogatja az egészséges öregedést, és megfelel az egyre változó táplálkozási szükségleteiknek. Ezek a kutyatápok általában alacsonyabb kalóriatartalommal rendelkeznek, hogy megfeleljenek az idősödő kutya lassabb anyagcseréjének.

Emellett az idős kutyák számára fontos az ízületeik és izmaik támogatása is, hiszen az öregedés során ezek is veszíthetnek rugalmasságukból. A speciálisan öregedő kistestű kutyák számára kifejlesztett kutyatápok hozzáadott glükózamint és kondroitint tartalmaznak, amelyek segítik az ízületek egészségét és mozgékonyságát.

Az idős kistestű kutyák emésztőrendszerének támogatása is kiemelten fontos, hiszen az idősebb korban gyakran előfordulhatnak emésztési problémák. A megfelelő emészthetőséget biztosító összetevők, prebiotikumok és probiotikumok segítik az emésztőrendszer egészségét, és elősegítik az optimális tápanyagfelszívódást.

Ezenkívül az idős kutyák számára készített kutyatápok gyakran magasabb antioxidáns tartalommal rendelkeznek, amelyek segítik az immunrendszer erősítését és hozzájárulnak az öregedő szervezet egészségének fenntartásához.

Fontos megérteni, hogy az idős, idősödő kistestű kutyák más kutyatápra van szükségük, mint fiatalabb társaiknak. Ezért érdemes szakértők tanácsait kérni az idős kutyák megfelelő táplálásával kapcsolatban, hogy biztosítsuk kedvenceink egészségét és jóllétét az öregedés folyamatában is. Az idős kutyáknak tervezett kutyatápok segítségével gondoskodhatunk arról, hogy kis kedvenceink egészségesek és boldogok maradjanak az életük során.